Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο της δημιουργικής γραφής στο Harmony & Creativity!

Πρόγραμμα βασισμένο στα προγράμματα κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου και με τα πιο προσιτά δίδακτρα που κάνουν τη γνώση και τη δημιουργικότητα προσιτή για όλους! Πρωτοποριακά μαθήματα Δημιουργικής Γραφής στη Σχολή Δημιουργικής Γραφής στη Σχολή Harmony & Creativity. τα οποία παρέχουν αυτόνομη πιστοποίηση και μπορούν να οδηγήσουν, αν κάποιος το επιθυμεί, σε Δίπλωμα Δημιουργικής Γραφής ή Ανώτερο Δίπλωμα Δημιουργικής Γραφής!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Έναρξη Σάββατο 27 Ιανουαρίου, 11-2 Τα μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο 11 – 2 για 12 εβδομάδες.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ
Τα δίδακτρα είναι 61 ευρώ το μήνα. Πληρώνονται δηλαδή σε τρεις δόσεις των 61 ευρώ η καθεμία. Δεν πληρώνεται κάθε μάθημα (τρίωρη συνάντηση) ξεχωριστά.

ΕΓΓΡΑΦΗ
Για την εγγραφή σας κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε την φόρμα. Στον ίδιο σύνδεσμο γίνεται με χρεωστική ή πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα και η καταβολή της πρώτης δόσης των διδάκτρων μέσω του συστήματος πληρωμών stripe.
https://www.cognitoforms.com/…/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9…
Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο harmonyandcreativity@gmail.com ή στο 6976147605

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Αυτός ο κύκλος μαθημάτων, δομημένος και σχεδιασμένος από τον ιδρυτή της Σχολής Δρ Δημήτρη Μπογιατζή με βάση τα προγράμματα δημιουργικής γραφής κορυφαίων πανεπιστημίων του εξωτερικού, διδάσκει στους σπουδαστές πώς να γράφουν διηγήματα υψηλής λογοτεχνικής αξίας με άρτια τεχνική που κάνει τους αναγνώστες να διαβάζουν με κομμένη την ανάσα.Κατά τη διάρκεια των δώδεκα συναντήσεων θα αποκαλυφθούν λεπτομερώς στους σπουδαστές τα μυστικά της γραφής διηγημάτων μέσα από την εξέταση και ανάλυση διηγημάτων κορυφαίων συγγραφέων, όπως η Γουλφ, ο Κάφκα, και ο Μάρκεζ.Οι σπουδαστές εκτίθενται σε διαφορετικά λογοτεχνικά ρεύματα όπως ο σουρεαλισμός, ο εξπρεσιονισμός, ο ιμπρεσιονισμός και ο μαγικός ρεαλισμός, ώστε να ενσωματώσουν στοιχεία και χαρακτηριστικά από αυτά τα ρεύματα στη δική τους γραφή. Κάθε συνάντηση περιλαμβάνει ασκήσεις γραφής που βασίζονται στα αναγνώσματα.
Οι σπουδαστές ολοκληρώνουν δυο διηγήματα κατά τη διάρκεια του κύκλου μαθημάτων έτοιμα για δημοσίευση ή/και συμμετοχή σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σπουδές στη Σχολή Δημιουργικής Γραφής κάντε κλικ εδώ:

Παράλληλα με τις γνώσεις, τα μαθήματα επίσης προσφέρουν:
1) Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
2) Δυνατότητα έκδοσης των έργων των σπουδαστών από τον εκδοτικό οίκο Harmony & Creativity
Τα μαθήματα παρέχουν αυτόνομη πιστοποίηση και μπορούν να οδηγήσουν, αν κάποιος το επιθυμεί, σε Δίπλωμα Δημιουργικής Γραφής ή Ανώτερο Δίπλωμα Δημιουργικής Γραφής.
Οι σπουδαστές της σχολής Harmony & Creativity, πρώην μαθητές του Δημήτρη Μπογιατζή, εκδίδουν βιβλία και κερδίζουν διαγωνισμούς. Ανάμεσά τους συγκαταλέγονται ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής λογοτεχνίας.

ΦΟΡΕΑΣ
Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, μέλος του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity, που περιλαμβάνει τη σχολή Αγγλικών perfectenglish, το ινστιτούτο Ισπανικών Armonía y Creatividad, τη σχολή δημιουργικής γραφής Harmony & Creativity, το Harmony Coaching, τη σχολή εκπαίδευσης στο Coaching, Harmony & Creativity, to Harmony & Creativity Retreats και τον εκδοτικό οίκο Harmony & Creativity.

ΠΩΣ
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα είτε με φυσική παρουσία είτε διαδικτυακά.
1. Με φυσική παρουσία: Tα μαθήματα γίνονται στην Μπουσίου 13-15 (ισόγειο), 4 λεπτά με τα πόδια από το μετρό Κατεχάκη. Η Μπουσίου είναι κάθετος στη Μεσογείων.
2. Διαδικτυακά: Αν μένετε μακριά ή δεν προλαβαίνετε
μπορείτε να τα παρακολουθήσετε διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα zoom, η οποία δίνει τη δυνατότητα το μάθημα να γίνεται όπως σε μία τάξη με φυσική παρουσία, που οι σπουδαστές βλέπουν και αλληλοεπιδρούν με τον εισηγητή και τους υπόλοιπους σπουδαστές.

ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ
1. Πιστοποιητικό παρακολούθησης
2. Κατοχύρωση της ενότητας μαθημάτων για τη συνέχιση των σπουδών στη Σχολή, αν κάποιος το επιθυμεί.
3. Πολυσέλιδο υλικό με όλη τη θεωρία και τα λογοτεχνικά έργα που εξετάζονται.
4. Φιλικό και ενδυναμωτικό περιβάλλον
5. Ένταξη σε κοινότητα συγγραφέων, αλλά και ανθρώπων που προωθεί τη Διά Βίου Εξέλιξη, την Επικοινωνία και την Αρμονία και τη Δημιουργικότητα.
6. Δυνατότητα έκδοσης των έργων των σπουδαστών από τον εκδοτικό οίκο Harmony & Creativity

.ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ
Το Harmony & Creativity έχει δημιουργήσει τη δική του ομάδα Δημιουργικής Γραφής. Γνωρίστε την και αποκτήστε τη δυνατότητα να δημοσιεύετε τα διηγήματά σας, τα ποιήματά σας και τις απόψεις σας, καθώς και να έρχεστε σε επαφή με δημιουργικούς ανθρώπους! Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ https://www.facebook.com/groups/1452872198076830/

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ HARMONY & CREATIVITY:
“Έψαχνα κάτι μοναδικό και το βρήκα!!! Παρακολούθησα το πρώτο (ίσως) σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής με τον εξαιρετικό κ. Μπογιατζή και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Μέσα σε λίγα μαθήματα άρχισα να γράφω το πρώτο μυθιστόρημα… Με απίστευτη επαγγελματική κατάρτιση, μεταδοτικότητα και εμπεριστατωμένο υλικό, ταξιδέψαμε στον κόσμο της δημιουργικής γραφής με τον δάσκαλο μας και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Σήμερα έχουμε γίνει μια όμορφη συγγραφική παρέα όπου κάποιοι διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς, εξέδωσαν βιβλία και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στα εκπληκτικά retreats που οργανώνει το Harmony and Creativity. Είναι μία επιλογή που θα αλλάξει δημιουργικά τη ζωή σας. “
Αγγελική Αγγελοπούλου, Φιλόλογος, Συγγραφέας
“Τα μαθήματα του Δημήτρη σε βοηθούν να κατανοήσεις πως λειτουργεί η λογοτεχνία. Πως πίσω από μία φαινομενικά απλή φράση, ή παράγραφο, κρύβεται η μαεστρία και το μεγαλείο του μεγάλου συγγραφέα, αυτού που μπορεί να σε ταξιδέψει στους πιο παράξενους κόσμους. Μαθήματα που προτείνονται όχι μόνο στους επίδοξους συγγραφείς, αλλά και στους απλούς λάτρεις της λογοτεχνίας. Μετά από τα μαθήματα του Δημήτρη, διαβάζεις τα βιβλία με τελείως άλλο τρόπο.”
Αντώνης Καράς, συγγραφέας, το πρώτο του βιβλίο “Κωδικό Όνομα Ιαπετός” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.
“Ο Δάσκαλος μου άνοιξε ένα καινούριο δρόμο. Πίστεψε σε μένα,δεν κατέκρινε παρά μόνο παρότρυνε και με βοήθησε να προχωρήσω χωρίς φόβο. Έγινε η δημιουργική γραφή αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου, έγινα πιο χαρούμενη, βλέπω τη ζωή διαφορετικά. Η μεταδοτικότητα και η αγάπη του για το αντικείμενο είναι ξεκάθαρα.
Σ’ ευχαριστώ Δάσκαλε για την καινούρια μου ζωή!”
Ελπίδα, Ιδ, Υπάλληλος
“Πάντα ήθελα να γράψω και θαύμαζα τους συγγραφείς! Δεν ήξερα όμως τον τρόπο κι αναρωτιόμουν αν μπορώ, ώσπου διάβασα τυχαία για το Harmony and Creativity και συναντήθηκα με τον καταπληκτικό Δημήτρη Μπογιατζή! Με την καθοδήγηση του πέρασα μέσα σε έξι μόνο μήνες από το θέλω στο μπορώ. Έχω γράψει ήδη τρία διηγήματα κι έπεται συνέχεια!!!!!!”
Μεμη Καρυωτου
Οικονομολόγος- Τραπεζικός.
”Στα μαθήματα του Δημήτρη Μπογιατζή, ο επίδοξος συγγραφέας θα δει τον εαυτό του να κάνει άλματα προς τον στόχο του. Με την βαθιά γνώση του Δημήτρη για τη λογοτεχνία, το ζεστό κλίμα των ομάδων, τις ενδιαφέρουσες αναλύσεις κλασικών -και όχι μόνο- έργων, ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά της τέχνης της γραφής. Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε όσους αγαπούν τη συγγραφή αλλά και σε εκείνους που θέλουν να τη κάνουν την πρώτη γνωριμία μαζί της.”
Λευτέρης Μπούρος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, συγγραφέας του βιβλίου ”Ερασιτέχνες δολοφόνοι – 8 ιστορίες μυστηρίου”
Από τις εκδόσεις Πηγή
“Στη σχολή ΔΓ Harmony and Creativity μου δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξω τις δεξιότητές μου, να βελτιώσω το προσωπικό μου ύφος αλλά και να γίνω μέλος μιας αξιόλογης ομάδας εκκολαπτόμενων συγγραφέων.”
Κελλυ Νικολαίδου, Καθηγήτρια Αγγλικών, Συγγραφέας
Μαθήτευσα κι εγώ στα στα σεμινάρια δημιουργικής γραφής του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΓΙΑΤΖΗ και σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα. Συνδυάζουν θεωρητική και πρακτική γνώση. Μέσα από τη διδασκαλία κανόνων γραφής, περνάει όλη την ιστορία της λογοτεχνίας με συγγραφείς σταθμούς! !!
Μπαίνοντας στο Φθινόπωρο ας ξαναγίνουμε μαθητές, γιατί η γνώση δεν τελειώνει και το ταλέντο μας ίσως κρύβεται στη σεμνότητά μας

ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Τα δίδακτρα είναι 61 ευρώ το μήνα. Πληρώνονται δηλαδή σε τρεις δόσεις δηλαδή των 61 ευρώ η καθεμία. Δεν πληρώνεται κάθε μάθημα (τρίωρη συνάντηση) ξεχωριστά.

ΕΓΓΡΑΦΗ
Για την εγγραφή σας κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε την φόρμα. Στον ίδιο σύνδεσμο γίνεται με χρεωστική ή πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα και η καταβολή της πρώτης δόσης των διδάκτρων μέσω του συστήματος πληρωμών stripe.
https://www.cognitoforms.com/…/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9…
Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο harmonyandcreativity@gmail.com ή στο 6976147605