Εκδοτικός Οίκος Harmony & Creativity



Ο εκδοτικός οίκος Harmony & Creativity έχει ως στόχο την ανανέωση και τον εμπλουτισμό της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας λογοτεχνίας μέσα από τον πλουραλισμό των λογοτεχνικών ειδών που προωθεί και την ευρεία γκάμα των νέων συγγραφέων που  προβάλλει, εκδίδοντας τα έργα τους. Ενστερνιζόμενος τις αρχές της αξιοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης, ο εκδοτικός μας οίκος δίνει το βήμα και το χώρο σε όλους τους συγγραφείς που επιλέγει να δημοσιεύσει να εκφράσουν το λογοτεχνικό τους όραμα και να αναζητήσουν, ή να διευρύνουν, το κοινό που ενδιαφέρεται για αυτό. Τα βιβλία που εκδίδουμε καλλιεργούν, το κάθε ένα με δικό του τρόπο, τη δημιουργικότητα και τη ανάπτυξη της φαντασίας, εκτελώντας έτσι μια σημαντικότατη αποστολή: την αέναη πρόοδο και εξέλιξη του ανθρώπινου γένους. 

Υποβολή Χειρόγραφων

Δεχόμαστε χειρόγραφα από νέους όπως και βέβαια από ήδη δημοσιευμένους συγγραφείς και εξετάζουμε την κάθε εκδοτική πρόταση με τη δέουσα προσοχή. Οι υποβολές γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση harmonyandcreativity@gmail.com. Πριν όμως υποβάλετε ένα χειρόγραφο, λάβετε υπόψη σας τις κάτωθι οδηγίες.


Για μυθιστόρημα

Στείλτε ηλεκτρονικά τις πρώτες 20 σελίδες του μυθιστορήματος, συνοδευόμενες από μια σύνοψη της πλοκής έκτασης μιας σελίδας και ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.


Για συλλογή διηγημάτων

Στείλτε ηλεκτρονικά ένα ενδεικτικό διήγημα, συνοδευόμενο από ένα έγγραφο που να εξηγεί την κεντρική ιδέα του έργου ή τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των διηγημάτων, καθώς και ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.
Αν θέλουμε να διαβάσουμε περισσότερα, θα σας ζητήσουμε να στείλετε ολόκληρο το χειρόγραφο.
Πριν την τελική συμφωνία, θα πρέπει να δεχθείτε ως έναν από τους όρους συνεργασίας το γεγονός ότι το χειρόγραφο στην τελική μορφή του θα υποβληθεί σε επιμέλεια από την εκδοτική ομάδα του Harmony & Creativity.

Κατάλογος Εκδόσεων

Ταξίδια στη Μυθοπλασία, Επιμέλεια Δημήτρης Μπογιατζής, 2020.

Ελεύθερος, Δημήτρης Μπογιατζής, 2021.

Η Απεργία της Φαντασίας, Φλώρα Ορφανουδάκη, 2022.

Το Κόκκινο Στυλό, Κατερίνα Βεργινάδη, 2022.

Παραγγελίες Βιβλίων

Στείλτε email στο harmonyandcreativity@gmail.com αναγράφοντας τον τίτλο που επιθυμείτε να παραγγείλετε, τον αριθμό των αντιτύπων, το τηλέφωνό σας και την πλήρη διεύθυνση σας. Ενναλακτικά τα βιβλία μας είναι άμεσα διαθέσιμα στα βιβλιοπωλεία –Λεμόνι, Ηρακλειδών 22, Αθήνα 11851, τηλ. 210 3451390 –Free Thinking Zone, Σκουφά 64, Αθήνα 10680, τηλ. 210 3617461 –Planus Σιμιτοπούλου-Σφακιώτη, Ηρώων Πολυτεχνείου 74, Δάσος Χαιδαρίου 12462, τηλ. 210 5320339 –Dora’s Bookstore, Γούναρη 208, Άνω Γλυφάδα 16674, τηλ. 9622620